Jong&Out

Ben je tussen de 14 en 18? En vind je het leuk om andere jongeren te ontmoeten die homo, lesbo, bi, trans, interseksueel of m et een andere geaardheid of genderidentiteit (lhbt+) ? Dan is Jong&Out misschien iets voor jou!

De bijeenkomsten zijn in principe elke maand – met uitzondering van de zomermaanden.

WAAR, WAT, WANNEER?

Deze meetings zijn vooral gezellig. Wat je gaat doen? Dat bepalen jullie zelf! Het gaat erom dat je op een leuke manier andere jongeren kunt leren kennen die net zo zijn als jij.

kijk in de agenda wanneer de volgende Jong&Out gepland staat!

De Melkweg is goed met het openbaar vervoer te bereiken. De bus stopt voor de deur! Je kunt vanaf station Enschede Kennispark buslijn 1 pakken richting Wesselerbrink of vanaf het centraal station richting Universiteit Twente. Stap uit bij halte Weegschaalstraat.

IK WIL MEEHELPEN!

Vind je het leuk om mee te helpen? Dat kan altijd. Het is namelijk de bedoeling dat jullie zelf gaan bepalen wat je gaat doen. En dan het zelf ook – met hulp van de begeleiders – gaan organiseren.

Vind je het leuk om mee te helpen? Laat het ons via het formuliertje hieronder weten!

Weet je het nog niet zeker of je lhbt+ bent? Ook dan ben je van harte welkom!

DE JONG&OUT ONLINE COMMUNITY

Naast de maandelijkse bijeenkomsten is er ook een gezellige landelijke online community waar je in contact kunt komen met jongeren door heel Nederland. Er zijn alleen maar jongeren t/m 18 actief. Je identiteit wordt gecontroleerd. Dus je hoeft niet bang te zijn voor fakers.

Op deze site vind je ook de activiteiten van andere Jong&Out-groepen in Nederland.

Meld je aan op www.jongenout.nl!

OVER JONG&OUT

Jong&Out is een initiatief van COC Nederland. In heel het land zijn er Jong&Out groepen net zoals deze in Twente. Alle groepen worden georganiseerd voor en door jongeren, onder begeleiding van volwassen en deskundige vrijwilligers van het COC.

Als je ouders nog vragen hebben, kunnen ze altijd contact met ons opnemen via bovenstaand formuliertje!

JA IK WIL MEEDOEN!

Je hoeft je niet aan te melden voor de meeting. Natuurlijk vinden we dat wel handig, zodat we weten wie er komen en we je op de hoogte kunnen houden van volgende activiteiten.

Als je hieronder je gegevens achterlaat, houden we je op de hoogte. Wil je meehelpen met oragniseren? Laat het ons dan ook hieronder weten!

NIET VERGETEN: LIKE ONZE PAGINA OP FACEBOOK!

    Ik ben 18 jaar of jonger

    * Bij het gebruik van de formulier gaat u akkoord met onze privacy verklaring.