Mercury café

mercury-9sep21-3

Wat konden we nog heerlijk buiten zitten op deze zomerse woensdag! Hoewel de avonden van Mercury vooral draaien om de gezelligheid, is er vaak ook een thema of een activiteit. Voorafgaand aan deze editie werd gevraagd een foto of voorwerp mee te nemen, waarbij aan de hand van de herinneringen een mooi of grappig verhaal kon worden verteld. Met als voornaamste doel dat de bezoekers elkaar beter leren kennen.

…wie je wil zijn
De een vertelde over al opgedane vakantieherinneringen, de ander over de aanstaande vakantieplannen. Ook werd een mooi en persoonlijk verhaal verteld over de verboden liefde van twee meiden en hoe zij jaren later toch weer bij elkaar kwamen, maar nu beiden als man en het belangrijkste, gelukkiger dan ooit tevoren. ‘Je mag zijn wie je wil zijn’ werd daarmee het motto van de avond. Al met al een geslaagde bijeenkomst, waarbij met veel enthousiasme alweer werd uitgekeken naar de volgende, spookachtige, editie in oktober.

Ontmoetingsplek
Deze ontmoetingsplek voor lhbti+’ers met een beperking en vanaf 16 jaar, wordt elke tweede woensdag van de maand georganiseerd door vrijwilligers van het COC Twente-Achterhoek en Café Stonewall. Behoor jij ook tot deze doelgroep en lijkt het je leuk te komen, meld je dan aan voor de volgende editie! Kijk voor meer informatie en nieuwsberichten op de facebookpagina van het Mercury café.